دکتر امیرهوشنگ احسانی درباه اینکه چرا خاراندن محل خارش، آن را بدتر میکند گفت: خاراندن محل خارش موجب تحریک عصبی و حسی میشود که هر چه فرد خود را بیشتر بخاراند این تحریکات افزایش پیدا میکند و موجب تشدید حس خارش میشود.
وی افزود: افراد در هنگام خارش باید به شدت از خاراندن خود اجتناب کنند و با مراجعه به مراکز درمان سعی بر برطرف کردن علت خارش داشته باشند.
این متخصص پوست و مو در ادامه تصریح کرد: خارش میتواند به دلایل مختلف از قبیل اگزما، حساسیت، بیماریهای عفونی و... ایجاد شود. اگر افراد در هنگام خارش به مراکز درمان دسترسی نداشته باشند باید از عامل خارش اجتناب کنند و از پُمادهای ضد خارش استفاده کنند اما باید توجه داشته باشند به هیچ عنوان از الکل سفید جهت تسکین خارش استفاده نکنند.
وی درباره اینکه خارش چه موقع خطرناک میشود گفت: خارش در افراد بالای ۶۰ سال و مقاوم به درمان بسیار خطرناک است زیرا ممکن است نشان دهنده بروز سرطانهای داخلی مانند لنفوم و خون، بیماریهای کبد، نارساییهای کلیه و... باشد برای همین به این افراد هشدار داده میشود اگر خارش پوستی آنها بیش از ۸ الی ۲۰ هفته به طول انجامید به پزشک مراجعه کنند (آنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب