آموزش آشپزی

طرز تهیه آش خیار

جام جم سرا: مواد لازم- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط، پیاز: یک عدد بزرگ، لپه: یک فنجان، عدس: یک فنجان، سیر: یک بوته کوچک، خیار: ۶ تا ۷ عدد، نمک و زردچوبه: به میزان لازم، کشک: نیم کیلو، روغن: به میزان لازم، نعنا داغ: ۴ قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۷۷۱۱۷۲

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با سیر رنده کنید و در یک قابلمه مناسب آن‌ها را با روغن تفت دهید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید. لپه و عدس را هم به آن‌ها افزوده و تفت بدهید. بعد ۳ تا ۴ لیوان آب بریزید و بگذارید نیم‌پز شود، سپس سیب‌زمینی و خیار خرد شده را اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شود. در انت‌ها کشک را بریزید و صبر کنید چند جوش بزند و آش حسابی جا بیفتد و در ظرف مناسبی بریزید و با نعنا داغ فراوان تزئین کرده و با اعضای خانواده نوش جان کنید. (چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
دریا
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۷
۰
۰
خوب بگید این غذا برای كدوم منطقست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مه سا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
۰
۰
باتشكر اگر آب گوشت یا قلمه هم اضافه شود خوشمزه تر و غنی تر میشود
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها