دستور پخت:
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید و بپزید. گوشت را هم با پیاز و زنجبیل بپزید و ریش ریش کنید و با حبوبات مخلوط کرده، بگذارید آش جا بیفتد. مقداری از گوشت را با لپه پخته شده و رب گوجه و پیاز داغ در یک ظرف مناسب بریزید و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تنگ آب شود. بعد از پخت کامل، غذا را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با قیمه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و میل نمایید.
چاردیواری - (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش