دستور پخت:
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید و بپزید. گوشت را هم با پیاز و زنجبیل بپزید و ریش ریش کنید و با حبوبات مخلوط کرده، بگذارید آش جا بیفتد. مقداری از گوشت را با لپه پخته شده و رب گوجه و پیاز داغ در یک ظرف مناسب بریزید و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تنگ آب شود. بعد از پخت کامل، غذا را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با قیمه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و میل نمایید.
چاردیواری - (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد