
دستور پخت:
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید و بپزید. گوشت را هم با پیاز و زنجبیل بپزید و ریش ریش کنید و با حبوبات مخلوط کرده، بگذارید آش جا بیفتد. مقداری از گوشت را با لپه پخته شده و رب گوجه و پیاز داغ در یک ظرف مناسب بریزید و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تنگ آب شود. بعد از پخت کامل، غذا را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با قیمه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و میل نمایید.
چاردیواری - (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد