طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در ظرف مناسبی بریزید و تفت دهید. سیر را هم ریز کرده و به آن اضافه کنید و بعد از آن قارچ و ادویهها را نیز بریزید و تفت دهید و در انتها برنج را افزوده و بعد از چند دقیقه، ۶ پیمانه آب و مقدار لازم نمک روی آن بریزید.
حالا حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد و آب آن تبخیر شود. سپس کمی روغن روی آن بریزید و آن را با حرارت کم دم بگذارید.
پس از ۳۰ دقیقه پلو دمپختک آماده شده است. غذا را در دیس مناسبی کشیده و با سالاد فصل میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزبالله لبنان بررسی شد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید