آموزش آشپزی / کیک هویج

مواد لازم برای تهیه کیک هویج: تخم مرغ: 2 عدد، آرد: 1/4 پیمانه، هویج رنده شده: 1/2 پیمانه، مغز گردو نگینی: 1/2 پیمانه، بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری، دارچین: 1/2 قاشق مرباخوری، شکر: 1پیمانه، وانیل: 1/2 قاشق مربا خوری.
کد خبر: ۷۷۴۸۰۹
آموزش آشپزی / کیک هویج

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف ریخته بعد وانیل، شکر را اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط می کنیم. سپس بکینگ پودر را اضافه می کنیم و آرد را و بهم می زنیم و در آخر هویج و سپس گردو را به آن اضافه می کنیم و بعد مایه آماده شده را در قالب ریخته و در طبقه وسط با درجه 180 سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می دهیم تا کیک هویج آماده شود.

منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
پری فرشی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
۰
۰
عالی بود
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها