آموزش آشپزی: طرز تهیه «دلمه بادمجان»

جام جم سرا: مواد لازم- برنج: ۱ لیوان، گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم، پیاز: ۱ عدد، زرد چوبه و فلفل و نمک: به میزان لازم، سبزی دلمه‌ (شامل تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، مرزه و ترخون خرد شده): ۲۰۰ گرم، پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری، بادمجان دلمه‌ای: ۷ عدد بزرگ، پودر غوره: ۲ قاشق غذاخوری، روغن: به میزان لازم، رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۷۷۴۹۰۴
آموزش آشپزی: طرز تهیه «دلمه بادمجان»

طرز تهیه:

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را همراه فلفل و زرد چوبه به پیاز اضافه کنید و آن را هم تفت دهید. سبزی خرد شده را همراه پودر سیر به مواد اضافه کنید و بگذارید آب سبزی تبخیر شده و مواد طعم یکدیگر را بگیرد و نیم پز شود. برنج را هم تا مرحله آبکش بپزید و به مواد اضافه کنید. بادمجان‌ها را از بالا یک برش بزنید و سعی کنید انتهای دسته را جدا نکنید. با یک وسیله نوک تیز و به آرامی داخل آن‌ها را خالی و با مواد تفت داده شده، پر کنید. قسمت جدا شده را دوباره روی بادمجان‌ها گذاشته و با یک خلال دندان آن را محکم کنید.

در یک قابلمه نسبتا بزرگ، روغن بریزید و رب‌گوجه را در آن تفت دهید و فلفل و نمک و زرد چوبه و پودر غوره بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید و بادمجان‌های پر شده را در آن بگذارید و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا بپزد و از آبی که باقی مانده به‌عنوان سس استفاده کنید. همین مواد را به همین ترتیب داخل فلفل دلمه‌ای بریزید تا دلمه فلفل هم داشته باشید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۸
۰
۰
همسرم درست كرد خیلی خوشمزه بود

نیازمندی ها