غذای متفاوت: طرز تهیه کتلت با ماهی کیلکا

جام جم سرا- مواد لازم: ماهی کیلکا: ۶۰۰ گرم، تخم‌مرغ: ۲ عدد، سیب‌زمینی پخته: ۵ عدد متوسط، سیر: یک بوته، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری، سبزی‌های معطر شامل ترخون و مرزه خشک: ۱/۵ قاشق غذاخوری، آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۵۶۰۵
غذای متفاوت: طرز تهیه کتلت با ماهی کیلکا


طرز تهیه:

ماهی‌ها را پاک کرده، بشویید و چرخ کنید. سیب‌زمینی را پخته و پوست بگیرید و رنده کنید. پیاز و سیر را هم رنده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه و جوش شیرین را به آن افزوده و با چنگال خوب‌ هم بزنید. بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. آرد سوخاری را هم به اندازه‌ای بریزید که مایه خیلی سفت نشود. روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و پس از شکل دادن، در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. سپس در ظرف مناسبی چیده و اطراف کتلت را با برش‌هایی از گوجه، لیموترش و زیتون تزئین و نوش جان کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها