
طرز تهیه:
ابتدا پیاز سرخ شده را همراه گوشت چرخ کرده، تفت دهید. داخل ظرف فویل سیبزمینیهای سرخ شده را بچینید و روی آن را سس کچاپ بریزید. پس از آن مواد گوشتی و کالباس و سوسیس خرد شده را روی سیبزمینی ریخته و لابهلای آن سس و ادویهها و نمک بپاشید و پنیر پیتزا را رنده کرده روی همه مواد را با پنیر بپوشانید و بار دیگر کمی سس کچاپ بریزید و با یک ورق فویل روی آن را بپوشانید و چند سوراخ ایجاد کرده و در طبقه وسط فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از گذشت این مدت آن را از فر درآورده و داغ سرو کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است