طرز تهیه:
سیبزمینیها را بپزید و پوست بگیرید و خوب له کنید.
تخممرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و در کنجد غلتانیده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
پس از پختن غذا، در صورت تمایل سس کچاب تند روی آنها بریزید و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ