طرز تهیه:
ابتدا فر را گرم کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و آماده بگذارید. سفیدهها را در ظرفی ریخته و با همزن، آنقدر بزنید که سفت شده و کاملا به صورت کف در بیاید. پودر قند و وانیل را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. بعد پودر نارگیل را هم بریزید و مخلوط کنید. با یک قاشق مرباخوری از مواد بردارید و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. سینی را در فر، با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید و بعد از خاموش کردن، صبر کنید تا خنک شده و شیرینیها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسبی چیده و حتما روی آنها را سلفون بکشید چون زود خشک میشوند. برای اینکه شیرینی نرمتری داشته باشید، میتوانید یک ظرف آب در فر بگذارید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد