آموزش شیرینی‌پزی در خانه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

جام جم سرا- مواد لازم: پودر قند: ۱. ۵ لیوان، پودر نارگیل: ۲ لیوان پر، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، سفیده تخم‌مرغ: ۶ عدد.
کد خبر: ۷۹۱۳۷۱

طرز تهیه:

ابتدا فر را گرم کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و آماده بگذارید. سفیده‌ها را در ظرفی ریخته و با همزن، آن‌قدر بزنید که سفت شده و کاملا به صورت کف در بیاید. پودر قند و وانیل را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. بعد پودر نارگیل را هم بریزید و مخلوط کنید. با یک قاشق مرباخوری از مواد بردارید و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. سینی را در فر، با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید و بعد از خاموش کردن، صبر کنید تا خنک شده و شیرینی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسبی چیده و حتما روی آن‌ها را سلفون بکشید چون زود خشک می‌شوند. برای این‌که شیرینی نرم‌تری داشته باشید، می‌توانید یک ظرف آب در فر بگذارید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
۰
۰
عالی
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها