آموزش آشپزی و طرز تهیه خوردنی‌های خانگی

روش درست کردن «کنسرو نخودفرنگی» در خانه

آموزش تهیه یک چاشنی غذایی پرخاصیت در خانه

طرز تهیه زیتون پرورده

جام جم سرا- مواد لازم: گردو ریز خرد شده یا پودر گردو: ۱۰۰ گرم، زیتون سبز مرغوب: ۴۰۰ گرم، رب انار: یک فنجان، سیر رنده شده: ۱ بوته کوچک، سرکه یا آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری، نعنای خشک: ۲ قاشق غذاخوری، آب انار ترش: نصف فنجان، گلپر: یک قاشق غذاخوری، نمک: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۹۲۶۰۸

طرز تهیه زیتون پرورده

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی

 

طرز تهیه:

برای تهیه زیتون پرورده مرغوب باید از زیتون تازه استفاده کنید. هسته زیتون‌ها را درآورید و در ظرف مناسب بریزید. در صورت دسترسی به سبزی مخصوص (خالواش و چوچاق که سبزی معطر نواحی گیلان است) بهتر است از این سبزی‌ها استفاده کنید. این سبزی‌ها را که به صورت خشک‌شده هم موجود است از عطاری‌ها می‌توانید تهیه کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و سپس نصف فنجان آب انار ترش و نمک و گلپر روی آن اضافه کنید و در شیشه بریزید.
مدتی بعد زیتون پرورده شما آماده شده و می‌توانید بتدریج از آن به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها