طرز تهیه:
برای تهیه این ترشی تمام مواد را آماده و با هم مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب شیشهای بریزید و سرکه را آنقدر اضافه کنید که روی مواد را بپوشاند و بعد در جای کاملا خنک بگذارید. بعد از ده روز ترشی شما آماده میشود. سعی کنید بعد از باز کردن ترشی، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد