طرز تهیه:
برای تهیه این ترشی تمام مواد را آماده و با هم مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب شیشهای بریزید و سرکه را آنقدر اضافه کنید که روی مواد را بپوشاند و بعد در جای کاملا خنک بگذارید. بعد از ده روز ترشی شما آماده میشود. سعی کنید بعد از باز کردن ترشی، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد