طرز تهیه: برای تهیه این غذا، ابتدا پیاز را رنده کنید و آن را با مقداری روغن تفت دهید و بعد گوشت را به قطعههای منظم خرد کرده و به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس دو لیوان آب روی آن بریزید و با حرارت کم بپزید. خلالها را نیم ساعت در گلاب خیس کنید و بعد از نرم شدن در روغن تفت دهید و در انتهای پخت به گوشت اضافه کنید. پودر هل و دارچین و گل محمدی و نمک و ادویه را هم اضافه کنید و بگذارید، خورش جا بیفتد. رب را هم سرخ کنید و با زعفران روی مواد بریزید. زرشک را جدا تفت دهید و با شکر و کمی زعفران مخلوط کنید. پلو را آبکش نمایید و بعد از گذاشتن تهدیگ، پلو را دم بگذارید. پس از آماده شدن برنج را در دیس بکشید و با قیمه و خلالها و زرشک تزئین و میل کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد