طرز تهیه: سفیده تخممرغ را با کرم تار تار مخلوط کرده، آنقدر بزنید تا فرم بگیرد. بعد پودر نشاسته و پودر قند را کمکم به آن اضافه کنید و باز هم آن را هم زده تا به صورت ماست چکیده شود. بعد آن را در قیف ریخته و از انواع ماسوره استفاده کنید و شکوفههای مختلف درست کنید. روی سطحی صاف را پاکت فریزر یا سلفون بکشید و گل و شکوفهها را روی آن بگذارید و خشک کنید و از این گلها و شکوفههای شکری برای تزئین کیک و ژله استفاده کنید. لازم است بدانید کرم تار تار به ترد شدن و لطیفی شیرینی و شکلات کمک میکند و شما میتوانید از فروشگاههایی که لوازم قنادی دارند آن را تهیه کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد