گل‌های شکری برای تزئین‌کیک و ژله

مواد لازم: پودر قند: 250 گرم ، سفیده تخم‌مرغ: یک تا 2 عدد ، کرم تار تار: نوک قاشق چای‌خوری ، نشاسته ذرت: 50 تا 60 گرم
کد خبر: ۸۲۱۱۵۳

گل‌های شکری برای تزئین‌کیک و ژله

طرز تهیه: سفیده تخم‌مرغ را با کرم تار تار مخلوط کرده، آن‌قدر بزنید تا فرم بگیرد. بعد پودر نشاسته و پودر قند را کم‌کم به آن اضافه کنید و باز هم آن را هم زده تا به صورت ماست چکیده شود. بعد آن را در قیف ریخته و از انواع ماسوره استفاده کنید و شکوفه‌های مختلف درست کنید. روی سطحی صاف را پاکت فریزر یا سلفون بکشید و گل و شکوفه‌ها را روی آن بگذارید و خشک کنید و از این گل‌ها و شکوفه‌های شکری برای تزئین کیک و ژله استفاده کنید. لازم است بدانید کرم تار تار به ترد شدن و لطیفی شیرینی و شکلات کمک می‌کند و شما می‌توانید از فروشگاه‌هایی که لوازم قنادی دارند آن را تهیه کنید.

 

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها