مطالعات جدید نشان می دهد که خوردن نان سفید، برنج سفید و دیگر مواد غذایی حاوی کربوهیدرات های تصفیه شده احتمال ابتلا به افسردگی را در زنان یائسه افزایش می دهد. علاوه بر آن، یافته های این پژوهش ها مشخص می کند که مصرف فیبر در رژیم غذایی همچون غلات، سبزیجات و میوه های تازه، سبب کاهش میزان افسردگی خواهد شد.
به گزارش مهر، در همین رابطه پژوهشگری به نام «جیمز گنگویچ» و همکارانش در قالب یک تیم تحقیقاتی از مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در نیویورک، به مطالعه و بررسی داده های بیش از ۷۰ هزار زن یائسه پرداختند. این زنان بین سال های ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۸ میلادی در طرح سلامت این موسسه شرکت کرده بودند.
مصرف کربوهیدرات بسته به نوع مواد غذایی، سطح قند خون را در درجه های مختلف افزایش می دهد. نتایج این بررسی ها نشان می دهد که افزایش قند خون پس از خوردن کربوهیدرات ها باعث ایجاد واکنش هایی همچون تغییر خلق و خوی و تشدید خستگی و سایر علائم افسردگی در زنان یائسه می شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد