دکتر موسوی فوق تخصص ارتوپدی در گفتگویی گفت: حدودا یک درصد کمر دردها هم به دلیل برخی مشکلات جدی در ناحیه کمر و برخی بیماریهاست که از آنها میتوان آرتروز مهرههای کمر، تخریب دیسک بیمار و فشار به کانال نخاعی، جابجاییها و شکستگیهای مهره کمری را نام برد.
وی ادامه داد: از آنجایی که با تخریب رباطها و عضلات کمر توسط سیگار حتی کوچکترین ضربه به کمر را دچار مشکل میکند با ترک سیگار میتوان از بسیاری از کمردردها جلوگیری کرد.
این فوق تخصص ارتوپدی گفت: کمر دردهای ناشی از بلند کردن بار سنگین در حالت نامناسب و انجام کارهای تکراری سبک نیز با اصلاح سبک زندگی و رعایت نکات لازم قابل پیشگیری است.
به گزارش تسنیم، این فوق تخصص ارتوپدی اضافه کرد: 22 درصد از علل کمتر شایع کمر درد را مشکلات مفصل، لگن و پاها تشکیل میدهند و با درمان مشکلات این قسمتها میتوان کمر درد ناشی از آن را هم درمان کرد.
موسوی گفت: استفاده از داروهای کورتون که برای بیماریهای روماتولوژی تجویز میشوند نیز کمر درد ایجاد میکند و کشیدن سیگار با کاهش جریان خون در بدن به دیسکها الیاف عضلات رباطهای کمر آسیب رسانده و موجب تخریب آن میشود.
این فوق تخصص ارتوپدی در پایان یادآور شد: درمان کمر درد بستگی به مدت آن دارد و به هنگام استراحت بهترین وضعیتی که کمترین فشار را به کمر وارد میکند خوابیدن به پهلوست.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد