در یک ظرف مناسب روغن زیتون را با آب لیمو، نمک، فلفل و زیره مخلوط کنید. سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک برش داده، سپس آنها را داخل ظرف بریزید و خوب بغلتانید تا کاملا با مواد مخلوط شوند. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت ۴۵-۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های مرغ را داخل آن خوب سرخ کنید. مرغ را همچنین می توانید کباب هم بکنید.
در این میان بقیه مواد را آماده کنید. پیاز را بعد از آنکه پوستش را گرفتید، به صورت خلالی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از شست و شو به صورت مکعبی های کوچک خرد کنید. کاهو را هم خوب بشویید، سپس آن را هم خرد کنید. فلفل دلمه ای ها را بشویید، سپس آنها را به صورت خلالی خرد کرده ، داخل یک تابه با مقداری روغن آنها را سرخ کنید.
اکنون مقداری از سبزیجات آماده شده و ۳-۲ تکه مرغ روی هر کدام از نان ها قرار دهید. مقداری گشنیز هم روی مواد بریزید. در انتها مقداری ماست چکیده روی مواد بریزید و سرو کنید.(آسمونی)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد