دکتر مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتوگو باشگاه خبرنگاران جوان گفت: انجیر یک میوهای با طبع گرم، که دارای ویتامینهای C، B و A و املاحی از جمله سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم و فیبر است.
وی افزود: انجیر به علت دارا بودن ویتامین A و C برای رفع سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی، سوخت و ساز بسیار مناسب است. حتی افرادی که با مشکل خون رسانی در بدن مواجه هستند. به علت آهن موجود در آن روزی ده عدد توصیه میشود.
دکتر صفوی بیان کرد: افرادی که از لحاظ جسمی ضعیف هستند خوردن آن بسیار مؤثر است حتی این میوه به علت دارا بودن ویتامینهای موجود از بسیاری از مشکلات شامل یبوست، زخم معده، رفع تشنگی، عفونت ریه، تب، سرفه، اعصاب، تقویت هوش و سینهدرد تأثیر بسزایی دارد.
این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: مخلوط انجیر و عسل حتی به صورت شربت برای افرادی که از بیماری زخم معده رنج میبرند کمک یار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد