طرز تهیه: ابتدا اسفناج را بشویید و خرد کنید. پیاز را رنده کنید و داخل کمی روغن تفت دهید. قبل از اینکه پیاز کاملا طلایی شود سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و در نهایت اسفناج را به مواد بیفزایید.
بعد از گذشت چند دقیقه که اسفناج کمی نرم شد آن را از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
روی یک نان تست کمی از مخلوط اسفناج را پهن کنید و روی آن مقداری پنیر پارمزان و پنیر پیتزا بریزید.
اگر از ساندویچساز استفاده میکنید یک تکه دیگر نان تست را روی اسنکها قرار دهید ولی اگر از فر استفاده میکنید اسنکها را به مدت 8 الی 10 دقیقه به همان صورت اولیه در فر با شعله گریل قرار دهید تا پنیر روی مواد اسنک طلایی شود.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم