به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از چالشهای روزانه زندگیهای امروزی، شارژ کردن مداوم تلفنهای همراه است.
این موضوع زمانی که وقت کمی برای شارژ دستگاه دارید بیش از پیش چالشبرانگیز میشود.
در نتیجه بهتر است راههای شارژ دستگاه در کمترین زمان را فرا بگیرید. حال در این گزارش به معرفی 5 ترفند جهت شارژ سریعتر تلفنهای همراه خواهیم پرداخت.
برای شارژ از یک پریز دیواری استفاده کنید
اگر عجله دارید همواره از شارژ تلفن همراه از طریق لپتاپ یا رایانهی شخصی پرهیز کنید. یک پورت USB 2.0 استاندارد نهایتاً میتواند تا 500 میلیآمپر را جهت شارژ گوشی تأمین کند.
در صورتی که یک پریز دیواری، یا آداپور 1 آمپری، باتری گوشی را با 900 تا 1000 میلیآمپر شارژ مینماید.
جالب این که در هر دو حالت از یک کابل یکسان استفاده میکنید. برای این کار نیز تنها نیاز به آداپتور جهت اتصال به پریز دیواری دارید که معمولاً همراه گوشی عرضه میشود و یا میتوانید آن را به طور جداگانه تهیه کنید البته دقت کنید پورتهای USB 3.0 میتوانند تا 900 میلیآمپر را تأمین کنند.
از آداپتورهای USB پرقدرت استفاده کنید
برای اتصال به پریز دیواری اطمینان پیدا کنید از آداپتوری استفاده میکنید که توانایی آن با حدأکثر میزان قدرت پشتیبانیشده توسط گوشی شما برابری کند.
به عنوان مثال iPhone 6 همراه با یک آداپتور 1000 میلیآمپری عرضه میشود. در صورتی که این گوشی توانایی پشتیبانی از یک شارژر 2100 میلیآمپری iPad را دارد.
در نتیجه در صورت شارژ گوشی iPhone 6 با شارژ 2100 میلیآمپری iPad گوشی شما بسیار سریعتر و به خوبی شارژ میشود. در نقطه مخالف، اگر از آداپتورهای 500 میلیآمپری قدیمی استفاده کنید، گوشی شما بسیار کند شارژ خواهد شد.
با انجام این کار به گوشی شما آسیبی نخواهد رسید. چرا که در صورتی که از آداپتوری با قدرت بالاتر از قدرت پذیرش گوشی نیز استفاده کنید، گوشی به میزان حد پذیرش خود از آداپتور، برق دریافت میکند.
به جای شارژ باتری، پاوربانک خود را شارژ کنید
اگر یک دستگاه پاوربانک در اختیار دارید و عجله هم دارید، بهتر است به جای این که باتری دستگاه را شارژ کنید، اقدام به شارژ پاور بانک خود کنید. پاور بانکها بسیار سریعتر از گوشیهای تلفن همراه و تبلتها شارژ میشوند.
جالب است بدانید برخی از مدلهای پاوربانکها در عرض 5 دقیقه کاملاً شارژ میشوند تا باتری گوشی شما را پس از اتصال، تا 100% شارژ کنند. با اتصال این پاوربانکها به مدت یک ساعت به پریز برق، گوشی تلفن همراه شما بین 3 تا 9 بار شارژ خواهد شد.
در نتیجه کافی است ابتدا پاوربانک را شارژ کنید سپس آن را از پریز برق جدا کرده و به گوشی متصل کنید. در نهایت هم میتوانید گوشی را همراه با پاوربانک در جیب خود قرار دهید و خانه یا محل کار را ترک کنید تا گوشی به تدریج شارژ شود.
گوشی را در حالت پرواز قرار دهید
بسیاری از قابلیتهای تلفنهای هوشمند موجب مصرف سریع باتری میشود. اما شبکههای وایفای و سلولی، بیش از همه در این میان نقش دارند.
در نتیجه اگر زمان زیادی برای شارژ گوشی ندارید، پس از اتصال گوشی به شارژر، گوشی را در حالت Flight Mode قرار دهید. اگر هم منتظر یک تماس یا پیامک هستید، حدأقل اتصالات وایفای و سلولی را موقتاً غیرفعال کنید.
از چک کردن مداوم میزان شارژ گوشی پرهیز کنید
موردی که بیش از دادههای سلولی موجب مصرف باتری میشود، نور صفحه نمایش است. در نتیجه هنگامی که گوشی در حال شارژ است از روشن کردن صفحه نمایش جهت چک کردن میزان شارژ شدن گوشی پرهیز کنید چرا که این کار موجب طولانیتر شدن زمان شارژ میگردد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد