طرز تهیه:
ابتدا تخممرغها را شکسته و زرده و سفیده را جدا کنید. زرده تخممرغ و شکر و روغن را در ظرف گود بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرمرنگ شود.
ماست را هم به همراه پوست لیمو رنده شده و گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا صاف شود. سفیده را هم جدا بزنید تا سفت شده و کاملا فرم بگیرد. آرد و بکینگ پودر را هم مخلوط کنید و 2 الی 3 بار الک کنید.
آرد الک شده را کمکم به مواد زده شده اضافه کنید و به هم بزنید. در انتها سفیده تخممرغ را به مواد کیک افزوده و به آرامی و از یک جهت مخلوط کنید.
قالب کیک را کمی چرب کنید و آرد پاشی کرده، مایه کیک را درون آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 35 الی 40 دقیقه بگذارید. پس از اینکه روی کیک کمی طلایی شد، فر را خاموش کنید و چند دقیقه بعد کیک را از فر بیرون آورده و برش بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد