طرز تهیه کیک‌ گردو

مواد لازم: آرد: 2 لیوان ، روغن مایع: دو سوم لیوان ، بکینگ پودر: 2 قاشق مربا‌خوری ، شکر: 5/1 لیوان ، تخم‌مرغ: 4 عدد ، گردو خرد شده: یک لیوان سر خالی ، رنده پوست لیمو: یک قاشق مربا‌خوری، ماست: یک لیوان
کد خبر: ۸۴۸۰۹۷

طرز تهیه کیک‌ گردو

طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را شکسته و زرده و سفیده را جدا کنید. زرده تخم‌مرغ و شکر و روغن را در ظرف گود بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم‌رنگ شود.

ماست را هم به همراه پوست لیمو رنده شده و گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا صاف شود. سفیده را هم جدا بزنید تا سفت شده و کاملا فرم بگیرد. آرد و بکینگ پودر را هم مخلوط کنید و 2 الی 3 بار الک کنید.

آرد الک شده را کم‌کم به مواد زده شده اضافه کنید و به هم بزنید. در انتها سفیده تخم‌مرغ را به مواد کیک افزوده و به آرامی و از یک جهت مخلوط کنید.

قالب کیک را کمی چرب کنید و آرد پاشی کرده، مایه کیک را درون آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 35 الی 40 دقیقه بگذارید. پس از این‌که روی کیک کمی طلایی شد، فر را خاموش کنید و چند دقیقه بعد کیک را از فر بیرون آورده و برش بزنید.

 

ضمیمه چاردیواری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها