محققان با بررسی مردان آمریکایی-ژاپنی تبار ساکن در هاوایی دریافتند افرادی که در شروع مطالعه بیش از ۲ فنجان شیر در روز می نوشیدند در مقایسه با مردانی که روزانه کمتر از دو فنجان شیر می نوشیدند، به طور میانگین ۳۰ سال بعد سلول های مغزشان در منطقه موسوم به «جسم سیاه» ۴۰ درصد کمتر بود. لازم به ذکر است که در منطقه هاوایی غالباً از مواد آفت کش استفاه می شده است.
به گفته محققان، نابودی سلول های این منطقه از مغز می تواند علامت اولیه بیماری پارکینسون باشد و از چندین دهه قبل از بروز هر نوع علامت مشهود بیماری آغاز می شود. در آغاز مطالعه مردان دارای میانگین سنی ۵۴ سال بودند.
محققان اذعان داشتند که ارتباط بین مصرف بیشتر شیر و نابودی سلول ها در این منطقه از مغز در بین مردان سیگاری وجود نداشت.
همچنین محققان دریافتند که بقایای بجامانده از آفت کش ها، موسوم به اپوکسید هپتاکلر، در مغز ۹۰ درصد از مردانی که بیشتر شیر نوشیده بودند وجود داشت، در حالیکه در مغز افرادی که اصلاً شیر نخورده بودند این رقم ۶۳ درصد بود.
به گزارش مهر، در دهه ۱۹۸۰، مقادیر بالای آفت کش در منابع شیر هاوایی یافت شد، چراکه در آن زمان در این منطقه از آفت کش ها برای کنترل صنعت آناناس استفاده می شد.
در این مطالعه، محققان وضعیت ۴۵۰ مرد آمریکایی ژاپنی تبار را به مدت بیش از ۳۰ سال تا زمان مرگ شان تحت نظر داشتند و بعد از مرگشان آنها را کالبدشکافی کردند.
یافته های این تحقیق بیانگر آن است که رژیم غذایی در پیشرفت بیماری پارکینسون نقش دارد.
به گفته محققان این تحقیق، اکثر افرادی که شیر می نوشند مبتلا به بیماری پارکینسون نمی شوند، بلکه افراد باید نسبت به خوردن مواد خوراکی آلوده به آفت کش ها مراقب باشند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش