به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در دنیای خودروهای خودران تاکنون هیچ خودروسازی به اندازه «تسلا» جرأت طراحی و ساخت خودرویی همچون «S P۹۰D» را نداشته که راننده با خیالی راحت دستهایش را از روی فرمان برداشته و نظاره گر حرکت دقیق و بی نقص خودرو باشد.
راننده خودکار این خودرو (Autopilot) قابلیتهای زیادی دارد که از آن جمله می توان به ترمز گرفتن، چرخش فرمان و نظایر آنها اشاره کرد، درحالی که راننده پشت فرمان نشسته و با خیال راحت حرکات خوکار خودرو تنها نظاره می کند.
در این خودرو از مجموعه متنوعی از حسگرها استفاده شده تا خودرو بتواند مسیر حرکتی خود را به درستی تشخیص دهد. در جلوی این محصول، واحد راداری تعبیه شده که همراه با یک دوربین مخصوص خط کشی های جاده را می خواند.
این مجموعه با ۱۲ حسگر مافوق صوت برد بالای دیگر در تعامل است که نتیجه آن اطلاع لحظه به لحظه خودرو از همه اتفاقای که است که در شعاع ۴.۸ متری آن روی می دهد. از این رو خودرو می داند که در هر لحظه چه خودروها یا عابران پیاده ای در جلو، عقب و طرفین آن قرار دارند.
محصول جدید تسلا که در دنیا به طراحی و ساخت خودروهای تمام برقی شهرت دارد، نتیجه تفکر خلاقانه ای است که بر اساس آن همه اقدامات ایمنی در نظر گرفته می شود تا احتمال بروز تصادفات رانندگی به صفر نزدیک شود.
یکی از مهمترین ویژگیهای این خودرو، حرکت در بین خطوط است. این ویژگی موجب شده تا شانس بروز هرگونه تصادفی به خصوص در جاده های پر پیچ و خم به صفر برسد.
گروهی از کارشناسان صنعت خودرو این محصول را در جاده های پرپیچ و همچنین پرترافیک ملبورن آزمایش کرده و بر صحت عملکرد این حسگرها مهر تأیید زده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب