طرز تهیه کتلت عدس

مواد لازم: گوشت چرخ کرده یا سویا طعم دار شده: 100 گرم، عدس پخته شده: یک لیوان، پودر نان سوخاری: 3 قاشق غذاخوری تخم‌مرغ: یک تا 2 عدد، نمک فلفل سیاه تند: به میزان لازم، پیازچه خرد شده: 5 تا 6 عدد با برگ، سیر رنده شده: 3 حبه و جعفری و ریحان خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۸۸۲۲۳۷
طرز تهیه کتلت عدس

طرز تهیه:

سیب‌زمینی و عدس را بعد از پختن کاملا له کنید و در یک ظرف گود بریزید.

گوشت یا سویا، را با پیازچه و ریحان و جعفری خرد شده و پودر نان سوخاری، تخم‌مرغ، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.

روغن را در ماهیتابه بریزید از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل کتلت در آورده و در روغن داغ سرخ کنید.

کتلت‌ها را در یک دیس بچینید و اطراف آنها را با چند برش لیمو ترش، گوجه و سبزی تازه تزئین کنید و با نان سنگک نوش جان کنید.

غذاهایی که با عدس تهیه می‌کنید را حتما با گوجه، لیمو و نارنج مصرف کنید که آهن آن کاملا جذب شود.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها