به گزارش جام جم سرا ، مریم مقیمی درباره بوی بد دهان اظهار داشت: مصرف غذاهای بیات، غذاهای کارخانهای، غذاهای غلیظ و دیرهضم موجب بروز بوی دهان میشود.
بهگفته وی همچنین مصرف غذاهای فست فودی, همبرگر و سوسیس و کالباس بسیار به ایجاد بوی بد کمک میکند چون این غذاها در معده بهراحتی هضم نمیشود و بهاصطلاح در معده زیاد میماند و موجب بروز بوی بد دهان میشود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف تنقلات بیارزش مانند پفک, چیپس, آبمیوههای صنعتی, زیاد خوردن غذا, باهمخوری و برهمخوریها نیز از علل دیگر بوی بد دهان است.
مقیمی اضافه کرد: برای پیشگیری از بوی بد دهان افراد از مصرف انواع نوشابههای گازدار و بدون گاز صنعتی, قهوه، کاکائو، نسکافه, گوشت گاو و گوساله, آب یخ, غذاهای خمیری مانند ماکارونی، الویه، قارچ و سیبزمینی پرهیز جدی داشته باشند.
وی با بیان طرز تهیه یک خمیردندان گیاهی گفت: برای تهیه خمیردندان گیاهی میتوان گلنار 20 گرم، کندر 15 گرم، سماق 30 گرم و تخم گشنیز 5 گرم، همه را نرم بکوبند یا آسیب کنند، مسواک را خیس کنند و به پودر آغشته کنند و مسواک بزنند.
این متخصص طب سنتی افزود: مالیدن مخلوط عسل و نمک و سرکه ماهی حداقل سه الی چهار بار بر دندانها باعث سفید شدن دندانها، بهبود آفت دهان، پاکسازی چرک از لثه و روئیدن گوشت جدید بر لثه میشود.
مقیمی خاطرنشان کرد: افراد از مصرف مواد غذایی شیرین قنادی مثل نان خامهای و در مجموع شیرینی زیاد بپرهیزند چرا که عاملی برای بوی بدن دهان است و به دندانها آسیب جدی وارد میکند.
منبع :تسنیم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد