طرز تهیه:
بادمجانها را پوست گرفته و آنها را ورقهای برش بزنید و در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آنها کشیده شده و برای سرخ کردن، روغن کمتری استفاده شود.
دو قاشق از پیاز داغ را در یک ماهیتابه بریزید و گوشت را به همراه مقداری روغن، فلفل، زردچوبه و نمک تفت دهید و کنار بگذارید.
بادمجانها را از آب و نمک درآورید، خشک کرده و سرخ کنید. بعد از خنک شدن، ورقههای سرخ شده بادمجان را به صورت بعلاوه روی سطح صاف بگذارید و یک قاشق از مواد سرخ شده گوشتی را روی آن بریزید و بقچهای آنها را پیچیده و با یک خلال محکم کنید و در قابلمه مناسبی بچینید.
هر ردیف که کامل شد، روی آنها را غوره بریزید. همینطور ادامه دهید تا مواد تمام شده و روی آنها را مقداری غوره و زعفران آب کرده ریخته، در ظرف را بسته و بگذارید با بخار غورهها پخته و غذا آماده شود.
بعد از تبخیر شدن آب، آنها را در دیس بگذارید و اطراف آنها را با زیتون و سبزی تازه تزئین کنید. این غذا را با نان تازه یا کته میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد