به گزارش جام جم سرا به نقل از عصر ایران ، همیشه از گیاهان و ادویه ها برای طعم و مزه بخشیدن به غذاها استفاده می کنیم اما این مواد محبوب و مورد استفاده هر روز ما برای لاغر شدن هم مفید هستند.
دارچین :
علاوه برافزایش متابولیسم که گام مهمی در کمک به لاغری و نیز حفظ وزنی سالم است، قند خون را نیز تنظیم می کند. همچنین تری گلیسیریدها، چربی بد و میزان کلسترول کل بدن را در افراد مبتلابه دیابت نوع دوم کاهش می دهد. علاوه بر این مصرف دارچین سوخت و ساز گلوکز را تا ۲۰ درصد افزایش می دهد.
مصرف دارچین، کمک خوبی برای کاهش وزن باشد.
زردچوبه :
این ادویه خوش رنگ حاوی کورکومین است که رگ های خونی را از تشکیل بافت چربی اضافی بازمی دارد که این امر هم وزن را کاهش می دهد هم چربی بدن را.
زردچوبه ، هم وزن را کاهش می دهد هم چربی بدن را.
زیره :
که هم برای تولید انرژی و هم گوارش مفید ست به افزایش کنترل گلایسمیک در افراد مبتلابه دیابت نوع دوم هم کمک می کند. همچنین از خاصیت ضد اضطراب و نیز تقویت حافظه برخوردار است.
زیره هم برای تولید انرژی مفید است و هم باعث لاغری میشود.
زنجبیل :
طبع گرمی دارد به آرام و نرم کردن روده کمک می کند. همچنین خاصیت ضدالتهابی دارد. مطالعات نشان داده است که زنجبیل می تواند هم سوخت وساز بدن را افزایش دهد و هم جلوی اشتها را بگیرد.
زنجبیل می تواند جلوی اشتها را بگیرد و باعث لاغری شود.
قاصدک :
تمام بخش های آن خوراکی است در کند کردن سیستم گوارش که موجب می شود فرد برای مدت زمانی طولانی تر احساس سیری کند مؤثر است. علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی حاوی فیبر، بتا کاروتن و ویتامین ک ۱ و نیز دیگر ویتامین ها و مواد معدنی است.
قاصدک باعث میشود فرد برای مدت زمانی طولانی تر احساس سیری کند.
خردل :
می تواند میزان متابولیسم را تا ۲۵ درصد به ناگهان افزایش دهد. با مصرف روزانه ۳ و نیم قاشق چای خوری خردل می توانید روزانه ۴۵ کالری اضافی بسوزانید.
مصرف روزانه خردل باعث سوزاندن کالری و لاغری می شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد