به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی عدل درباره عوامل فساد هضم غذا اظهار داشت: اگر بعد از صرف غذا، علائمی مانند آروغ بدبو یا با بوی ترشیدگی, حالت تهوع, کشیدگی عضلات بالای شکم و زیر دندهها, سوزش معده, مدفوع بدبو وجود داشته باشد، همه از نشانههای فساد هضم است و نیاز به تدابیری برای درمان آن وجود دارد.
وی افزود: بد بودن غذا که از دیدگاه طب سنتی غذاهایی که در معده زود فاسد میشوند مثل ماست، ماهی خصوصا اگر با غذاهای دیگر همراه شوند و مدت توقفشان در معده افزایش مییابد که از اسباب فساد هضم غذا در معده هستند.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: خوردن غذای بیش از اندازه که معده از هضم درست آن عاجز باشد یا خوردن غذا با معده پر و در حالت سیری میتواند از عوامل فساد هضم در معده باشد.
عدل خاطرنشان کرد: عدم رعایت ترتیب خوردن و آشامیدن مانند خوردن غذای دیرهضم قبل از غذای زودهضم و رفتارهای غلط بعد از خوردن غذا مثل حرکت شدید با شکم پر، بیداری طولانیمدت بعد از خوردن غذا نیز از اسباب فساد هضم هستند.
وی یادآور شد: با شناخت دلایل اسباب فساد هضم غذا، اکثر علل ایجاد فساد هضم قابل پیشگیری است و از نظرگاه طب سنتی، فساد هضم اگر درمان یا پیشگیری نشود، ممکن است به بیماریهایی مثل برص (ویتیلیگو) و سرطان منجر شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم