به گزارش جام جم آنلاین از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه ماساچوست و هاروارد نشان می دهد مصرف پروتئین های گیاهی نظیر غلات کامل سبوس دار و سویا از بروز یائسگی زودهنگام در زنان پیشگیری می کند.
به گفته محققان، مصرف پاستا غنی شده، نان حاوی سبوس و غلات به شگل چشمگیری با کاهش این ریسک مرتبط هستند، درحالیکه این رابطه مشابه در مورد خوردن منابع حیوانی پروتئین مشاهده نشد.
مگان بوتوت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درک بهتر از نحوه ارتباط مصرف پروتئین گیاهی رژیمی با پیری تخمدان می تواند روش هایی را برای زنان به منظور اصلاح ریسک ابتلا به یائسگی زودهنگام و شرایط سلامت مرتبط با آن شناسایی کند.»
این مطالعه شامل ۱۱۶ هزار زن ۲۵ تا ۴۲ ساله بود که از سال ۱۹۸۹ تحت نظر بودند. محققان دریافتند زنانی که حدود ۶.۵ درصد از کالری روزانه شان شامل پروتئین گیاهی بود ۱۶ درصد با کاهش ریسک یائسگی زودهنگام در مقایسه با زنانی که ۴ درصد کالری روزانه شان پروتئین گیاهی بود مواجه بودند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش