طعم بی‌نظیری که ماندگار می‌شود

ته‌چین معمولا با مرغ درست می‌شود اما درست‌کردن آن با گوشت هم تنوع است هم لذیذ بودن این غذا را دو برابر می‌کند؛ البته اگر گوشتخوار باشید.
کد خبر: ۱۲۷۵۶۷۷

به گزارش جام جم آنلاین، طرز تهیه «ته چین» را در زیر بخوانید.

مواد لازم:

پیاز: یک عدد
روغن: به مقدار لازم
گوشت : ۶۰۰ گرم
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
برنج : ۴ پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
ماست چکیده : ۸ قاشق غذاخوری
کره: ۲۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده : ۴ قاشق غذاخوری
خلال بادام و خلال پسته برای تزیین: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای پخت ته‌چین گوشت درون قابلمه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیازها را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت را به آنها بیفزایید و تفت دهید.

۲. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد به مخلوط پیاز و گوشت و زردچوبه و فلفل سیاه و آب و زعفران دم‌کرده را بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۲ ساعت پخته شود و در اواخر پخت گوشت به آن نمک اضافه کنید و بعد از پخت گوشت قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.

۳. در مرحله بعدی فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود. سپس درون قابلمه‌ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه برنج به مرحله آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید.

۴. درون ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها را بشکنید و ماست و ادویه‌ها و کره و زعفران دم‌کرده را به تخم مرغ‌ها بیفزایید و آنها را هم بزنید سپس برنج را درون مخلوط تخم مرغ‌ها بریزید و آن را هم بزنید.

۵. در مرحله آخر مقداری روغن درون ظرف مخصوص فر بریزید و نصف مایه ته چین را درون ظرف بریزید و گوشت را به صورت لایه ای و منظم روی سطح برنج بچینید و باقی مانده مایه ته چین را روی گوشت ها بریزید سپس ظرف حاوی ته چین را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از اینکه ته چین به صورت کامل پخته شد آن را از درون فر بیرون آورید و در ظرف مورد نظر خود برگردانید و این غذای ایرانی خوش طعم را با خلال پسته و خلال بادام و خلال پوست پرتقال به زیبایی و زرشک تزیین کنید.

منبع: ایرنازندگی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها