سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرانکوک، ترکیب طعم بی نظیر آلبالو با گوشت یا مرغ به همراه برنج زعفرانی بسیار خاص و فوق العاده اس. رنگ و لعاب این غذا انقدر جذابه که می تونه به عنوان یه غذای مجلسی پخته و سرو بشه. یکی از ویژگی های خورش آلبالو اینه که می تونید این خورشت خوشمزه رو با گوشت قلقلی، گوشت تکه ای یا گوشت خورشتی و یا مرغ (به صورت تکه ای و یا خلالی) درست کنید.
آلبالو پاک کرده بدون هسته |
500 گرم |
مرغ |
300 گرم |
شکر |
200 گرم |
پیاز |
1 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |
آبلیمو یا آب نارنج |
به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد