به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.
| 
 نخود لپه محلی پخته شده  | 
 200 گرم  | 
| 
 گوشت پخته شده  | 
 200 گرم  | 
| 
 پیازسرخ شده  | 
 2 عدد  | 
| 
 سیب زمینی پخته شده  | 
 2 عدد  | 
| 
 رب گوجه فرهنگی  | 
 2 قاشق غذاخوری  | 
| 
 گلاب  | 
 یک استکان  | 
| 
 آب گوشت  | 
 2 پیمانه  | 
| 
 نمک، فلفل ، زرد چوبه ، پودرزیره و پودر لیمو عمانی  | 
 به مقدار کافی  | 
| 
 روغن مایع:  | 
 به میزان لازم  | 
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد