
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که در همه ی کشورها محبوبیت زیادی دارن. هر کدوم از سس ها طعم مخصوص به خودشون رو دارن و با مواد غذایی خاصی سرو میشن. خیلی از سس ها تند و خیلی های دیگه شیرین هستن.
دانه خردل زرد | 3/4 پیمانه |
آب | 1 و 1/2 پیمانه |
سرکه | ۱/۴پیمانه |
نمک | 1/2 قاشق غذاخوری |
پودر زردچوبه | 1/4 قاشق چایخوری |
پاپریکا قرمز | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1/9 قاشق چایخوری |
دارچین | 1/9 قاشق چایخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید