
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که در همه ی کشورها محبوبیت زیادی دارن. هر کدوم از سس ها طعم مخصوص به خودشون رو دارن و با مواد غذایی خاصی سرو میشن. خیلی از سس ها تند و خیلی های دیگه شیرین هستن.
دانه خردل زرد | 3/4 پیمانه |
آب | 1 و 1/2 پیمانه |
سرکه | ۱/۴پیمانه |
نمک | 1/2 قاشق غذاخوری |
پودر زردچوبه | 1/4 قاشق چایخوری |
پاپریکا قرمز | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1/9 قاشق چایخوری |
دارچین | 1/9 قاشق چایخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد