به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، اناربیج یا انار آویج یکی از خورشت های خوشمزه شمالی است که در تهیه آن از گردو، رب انار، آب انار و سبزی محلی استفاده میشود. ظاهر و مواد خورشت اناربیج شباهت زیادی به فسنجان دارد و تفاوت اصلی آن استفاده از سبزی در اناربیج است که طعم خیلی خوب و رنگ زیبایی به خورشت اضافه میکند.
گردو 200 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 2 حبه درشت
سبزی (تره ،جعفری، گشنیز ،نعنا ) 200 گرم
رب انار 50 گرم
آب انار ترش 1 عدد انار
روغن نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ دوتکه
برنج 300 گرم
سبزی را خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سیر را له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید 40 دقیقه دیگر هم بپزد.
برای درست کردن کته، برنج را بشویید . دو برابر وزن آن آب، به ازای هر یک کیلو برنج 1 قاشق مربا خوری نمک و نصف فنجان روغن اضافه کنید و نیم ساعت خیس کنید. سپس، قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا آب آن تمام شود. بعد، در آن را بگذارید و با حرارت کم آن را کته کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد