کاسرول سوسیس جزو لازانیا و سوفله میباشد

طرز تهیه کاسرول سوسیس

برای تهیه کاسرول اگر نان تان بیات باشد بهتر است چون موقع طبخ بافت خود را حفظ میکند.
کد خبر: ۱۲۸۱۰۶۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ،در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “کاسرول سوسیس” را با تمام جزئیات مشاهده کنید.

طرز تهیه کاسرول سوسیس

مواد لازم کاسرول سوسیس

سوسیس  500 گرم
 تخم مرغ  4عدد
 شیر 2لیوان
نان تست 6عدد  
پنیر چدار 200 گرم
روغن  2 قاشق

 

طرز تهیه کاسرول سوسیس

  1. سوسیسها را به قطعات دلخواه خرد کنید و آنها را تا جایی که قهوه ای شوند، سرخ کنید.
  2. نان های تست را هم به مکعب های کوچک ببرید.
  3. در کاسه ای تخم مرغها را کاملا بهم بزنید و نمک و شیر را به آن اضافه کنید. قطعات نان و سوسیس را داخل کاسه بریزید و پنیر چدار را به آن اضافه کنید.
  4. یک ظرف سرامیکی یا یک پیتزا خوری بردارید و کف آن را کمی چرب کنید. مخلوط کاسرول را داخل آن بریزید.
  5. فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید و سپس مخلوط را به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید. اگر بعد از این مدت کاسرول حالت سفت به خود نگرفته بود، 20 دقیقه ی دیگر صبر کنید.
  6. کاسرول سوسیس را می توانید به همراه چای و قهوه به صورت صبحانه و عصرانه میل کنید!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها