سوپی که با این کلم و سبزیجات دیگر پخته میشود سرشار از ویتامین و خاصیت بوده و یکی از مهمترین اثرات آن درمان پوکی استخوان و تقویت و استحکام استخوان است.
مواد اولیه:
کلم بروکلی: ۲۵۰گرم(۱۰۰۰تومان)
جو پوست کنده: یک پیمانه(۲۰۰۰تومان)
هویج متوسط: ۲عدد(۵۰۰تومان)
سیب زمینی متوسط: یک عدد
سبزیجات شامل جعفری، گشنیز، تره و اسفناج: ۲۵۰ گرم(۱۰۰۰تومان)
پیاز متوسط: یک عدد
روغن زیتون: ۳قاشق غذاخوری(۲۰۰۰تومان)
نمک، زردچوبه، فلفلسیاه و زنجبیل: به میزان لازم
آب لیموی تازه: به میزان لازم
طرز تهیه:
جو پوستکنده را چندبار شسته، در قابلمهای ریخته و با ۳لیوان آب روی حرارت گذاشته و میپزیم. هویج، سیبزمینی و پیاز را خردکرده و به جو پختهشده اضافه کرده و روی حرارت کم میگذاریم تا بپزند سپس سبزی و کلمبروکلی را شسته، خردکرده و به سوپ اضافه کرده و مواد را خوب هم میزنیم.
وقتی تمام مواد کامل پخت و سوپ کم آب شد و جاافتاد به آن روغن زیتون، آبلیموترش تازه و کمی نمک، فلفلسیاه، زردچوبه و زنجیبل اضافهکرده، خوب هم زده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسب ریخته و با نان تازه سرو میکنیم.
نکات آشپزی:
اگر طعم روغن زیتون بودار را دوست داشته باشید بهتر است از آن استفاده کنید تا از مزه و خاصیت آن بهرهمند شوید.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد