به گزارش جام جم آنلاین، شیربرنج، یکی از رایجترین دسرهایی است که به روشهای مختلفی طبخ می کنند.
شیربرنجی که می خوام طرز تهیه اش رو براتون بذارم یک شیربرنج مکزیکی است که به صورت سرد سرو میشه.
اگه شیربرنج دوست دارید و یا اهل تجربه کردن دسرهای جدید هستید، این دسر خوشمزه رو درست کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید.
مواد لازم:
برنج ۱ پیمانه
شیر ۷ پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی
چوب دارچین ۴ عدد
هویج ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه (دلخواه) ۱۰۰ گرم
کشمش یا مویز یک سوم پیمانه
کره ۲۰ گرم
مراحل تهیه:
ابتدا شیر رو داخل قابلمه بریزید و چوبهای دارچین رو بهش اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت بذارید. برنج رو باید از ۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش اومدن شیر، برنج رو اضافه کنید. اجازه بدید چندتا قل بخوره بعد حرارت رو کم کنید تا برنج بپزه و کاملا مغز پخت بشه.
من از برنج ایرانی نو استفاده کردم. اگه شما از برنج دیگهای استفاده می کنید، ممکنه نیاز باشه اول کمی برنجها رو با یک پیمانه آب بپزید بعد شیر رو اضافه کنید. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیره، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده رو اضافه کنید و اجازه بدید ده دقیقه دیگه بپزه. وانیل رو به مواد اضافه کنید.
من نصف قوطی شیر عسل رو اضافه کردم. شما میتونید با توجه به ذائقه تون میزان شیرینی شو کم یا زیاد کنید. شیر برنج رو خوب هم بزنید. در قابلمه رو ببندید، حرارت رو خیلی کم کنید و اجازه بدید یک ربع دیگه پخته بشن. بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و خامه رو اضافه کنید. اگه میخواهید شیربرنجتون رژیمی باشه خامه رو حذف کنید.
دیگ شیر برنج رو داخل یک ظرف آب سرد بذارید و مرتب هم بزنید تا خنک بشه. در حین هم زدن چوبهای دارچین رو هم دربیارید. کره رو داخل ماهیتابه ذوب کنید و کشمشها رو تفت بدید. کشمش رو به شیربرنج اضافه کنید و هم بزنید.
شیر برنج رو داخل ظرف در دار بریزید و بذارید یخچال تا کاملا خنک بشه. بعد می تونید نوش جان کنید.
منبع:باشگاه خبرنگاران
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد