رژیم غذایی پرچرب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد

نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی شود.
کد خبر: ۱۳۰۷۲۲۰

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج تاز‌ه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد رژیم‌ های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی شود.

مطالعه‌ای به هدایت تیمی از محققان دانشگاه ردینگ نشان داد، مصرف رژیم‌های غذایی پرچرب ممکن است باعث فعال شدن بیش از حد پروتئین مخرب بیماری قلبی شود و خطر حمله قلبی را افزایش دهد.

در مقاله ای که در ارتباطات تحقیقات بیوشیمیایی و بیوفیزیکی منتشر شده است ، محققان اثر تغذیه موش های دارای رژیم غذایی پرچرب بر سطح استرس اکسیداتیو بر روی سلول های قلب را بررسی کردند و درنهایت مشخص شد، رژیم‌های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی شود.

سونبال نائورین باتی، از دانشگاه ردینگ و محقق این پژوهش می‌گوید: «تحقیقات ما راهی را نشان می دهد که در آن رژیم پرچرب می تواند به سلول های عضلانی قلب ما آسیب برساند».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها