غذای فصل: خورش گوجه‌سبز

فصل بهار است و نوبرانه گوجه‌سبز کم‌کم به بازار می‌آید. تا به حال با این میوه بهاری، خورش پخته‌اید؟ طرز تهیه آن را بخوانید و بدانید که می‌توانید آن را با گوشت گوسفند یا مرغ هم تهیه کنید.
کد خبر: ۵۵۲۴۰۹

 

مواد لازم برای 4 نفر :

گوشت گوسفند: نیم کیلو  ( با استخوان 700 گرم ) یا ساق مرغ 4 عدد

سبزی (شامل تره، جعفری و نعنا): نیم کیلو

گوجه سبز: نیم کیلو

پیاز سرخ شده: 4 قاشق سوپخوری

ادویه (زردچوبه، زعفران دارچین): به اندازه لازم

نمک و فلفل: به اندازه لازم

روغن: به اندازه کافی

 

طرز تهیه:

گوشت گوسفند تکه تکه شده یا ساقهای مرغ را میشوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با 4-3 لیوان آب میپزیم. سبزی را تمیز کرده و میشوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. سپس سبزی را  به گوشت اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد (حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه میکنیم.

برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره میتوان استفاده کرد (البته اگر خورش ترشتری دوست دارید، وگرنه گوجه سبز خورش  را به اندازه کافی ترش خواهد کرد).

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها