جام جم سرا:
طرز تهیه:
قبل از شروع به پخت، آلوها را بشویید و در یک لیوان آب خیس کنید. پیاز راهم نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زردچوبه و نمک را هم بیفزایید و بعد آلوها را داخل آن بریزید و آب را به اندازهای اضافه کنید که روی آلوها را بگیرد.سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آلوها پخته شود. ماهی را به قطعههای کوچکتر برش بزنید و در مخلوطی از آرد و زردچوبه و نمک، فلفل و کمی پودر سیر بغلتانید و در روغن سرخ کنید. بعد از پختن آلوها رب انار و شکر رابه آن اضافه کنید. پس از آنکه خورش جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بکشید و ماهیهای سرخ شده را هم روی خورش بگذارید و با پلو زعفراندار نوشجان کنید.
(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزبالله لبنان بررسی شد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید