آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش آلوچه با ماهی

مواد لازم- ماهی: ۳۰۰ گرم، آلو بخارا: ۱۵۰ گرم، رب انار: ۳ قاشق غذا‌خوری، رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپخوری، پیاز: یک عدد، نمک و زردچوبه، دارچین و پودر سیر: به میزان لازم، آرد: ۳ قاشق غذا‌خوری، آب: به میزان لازم، شکر: ۳ قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۸

آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش آلوچه با ماهی

جام جم سرا:

طرز تهیه:

قبل از شروع به پخت، آلوها را بشویید و در یک لیوان آب خیس کنید. پیاز راهم نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زردچوبه و نمک را هم بیفزایید و بعد آلوها را داخل آن بریزید و آب را به اندازه‌ای اضافه کنید که روی آلوها را بگیرد.سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آلو‌ها پخته شود. ماهی را به قطعه‌های کوچک‌تر برش بزنید و در مخلوطی از آرد و زردچوبه و نمک، فلفل و کمی پودر سیر بغلتانید و در روغن سرخ کنید. بعد از پختن آلوها رب انار و شکر رابه آن‌ اضافه کنید. پس از آن‌که خورش جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بکشید و ماهی‌های سرخ شده را هم روی خورش بگذارید و با پلو زعفران‌دار نوش‌جان کنید.

(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها