مواد لازم
گوجه سبز : 500 گرم
شکر : 3 قاشق غذاخوری
پیاز : 3 عدد
روغن : 150 گرم
شنبلیله : 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 4 عدد
آرد سفید : 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق سوپخوری
فلفل : به میزان کافی
نمک: به میزان کافی
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود .آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می کنیم.
سپس 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم .
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم ، مرتب به هم می زنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشود . پس از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف می ریزیم .
گوجه سبزها را پس از گرفتن هسته آنها داخل اشکنه می ریزیم ب و عد از پختن 3 قاشق شکر به آن اضافه می کنیم .بطور کلی در تمام اشکنه ها میت وانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان