سوپ ذرت

سوپ پیش غذایی مناسب برای پذیرایی از مهمانان است ، اما ایجاد تنوع در تهیه انواع سوپ ها می تواند پذیرایی از مهمانان را لذت بخش تر کند . سراشپز ما امروز طرز تهیه سوپ ذرت را اموش می دهد .
کد خبر: ۵۶۰۳۶۸

مواد لازم: 

آب‌مرغ: دو لیوان

 فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد هر کدام:‌ یک عدد 

کرفس: دو ساقه 

خامه: یکصد گرم 

سیب‌زمینی متوسط: دو عدد

پیاز متوسط: دو عدد 

نخودفرنگی: نصف پیمانه

ذرت : دو پیمانه

نمک، فلفل، روغن سرخ‌کردنی و آب‌لیموترش : به میزان لازم

طرز تهیه: پیازها را نگینی خرد کنید و به همراه ساقه کرفس خرد شده، درون روغن تفت دهید. فلفل‌های دلمه را هم نگینی خرد کنید و به همراه آب‌مرغ، درون پیاز و کرفس بریزید.

حالا سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و همراه ذرت و نخودفرنگی درون سوپ بریزید و بگذارید سوپ بجوشد و تمام سبزیجات آن کاملا بپزد. در آخر که مواد بخوبی پخت، نمک و فلفل و آب لیمو‌ترش را به آن اضافه کرده و خامه را بریزید و سوپ را هم بزنید. حالا می‌توانید آن را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها