مواد لازم:
برنج: یک لیوان
لپه: یک پیمانه
سبزی (جعفری، اسفناج، نعناع، گشنیز): یک کیلو
آلو خشک: 250 گرم
نمک و فلفل: به مقدار کافی
نعناع داغ: دو تا سه قاشق غذاخوری
زعفران: به مقدار کافی.
طرز تهیه:
لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن، کره و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. بعد از یکی دو جوش سبزیهای خردکرده را در آن ریخته، یکربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت از قبل خیس کردهایم) در آش میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا آش جا بیفتد. پس از جا افتادن، آش را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزیین میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد