مواد لازم
ماست و روغن مایع و آرد ذرت :از هر کدام یک پیمانه
سرکه :یک قاشق غذاخوری
تخممرغ :یک عدد
بیکینگپودر : یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید :به میزان لازم
مواد لازم میانی
اسفناج :500 گرم
پیاز: یک عدد
پنیر سفید :50 گرم
کره: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود.
اسفناجهای خردشده را اضافه کرده و تفت دهیدو نمک و فلفل بزنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید.
در ظرف دیگری سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بیکینگپودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید.
خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخممرغ زده و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
آشپزی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان