مواد لازم برای ۴ نفر:
شیر : دو قاشق سوپخوری
هویج ریز رنده شده شده : نصف پیمانه
پیازچه ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه
خرده نان گندم کامل : یک چهارم پیمانه
ادویه کاری : یک چهارم قاشق غذا خوری
پودر سیر : یک دوم قاشق چایخوری
فلفل و نمک : به میزان لازم
گوشت چرخ شده مرغ بدون چربی : نیم کیلو
پودر خردل : یک چهارم قاشق چایخوری
نان همبرگر گندم کامل دو نیم شده و برشته : 4 عدد
برگ کاهو : چند برگ
کدوی سبز رنده شده یا خرد شده به حلقه های نازک : به میزان کافی
گوجه فرنگی ورقه شده :دو عدد
● روش تهیه:
۱) شیر، هویج، پیازچه، پودر سیر، ادویه ایتالیایی، خرده نان، نمک و فلفل را ر یک کاسه متوسط مخلوط میکنیم. گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم. مخلوط را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر یک را به شکل دایره ای به قطر ۳ سانتیمتر در می آوریم.
۲) این برگرها را در ماهیتابه چدنی یا روی قسمت گریل اجاق گاز میپزیم. برای اینکار ماهیتابه یا سطح گریل را اندگی چرب کرده و با حرارت بالا داغ میکنیم، سپس دما را در حد متوسط پایین آورده، برگرها را در ماهیتابه قرار می دهیم و درب ظرف را میب ندیم و یک طرف برگر را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه میپ زیم، سپس آن را برگردانده و سمت دیگر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه حرارت می دهیم.
۳) در این مدت خردل و پودر کاری را مخلوط کرده، برگرها را بر روی نان قرار داده، سبزیجات مورد علاقه خود-کاهو، گوجه فرنگی و کدو- را بر روی آن قرار داده با سس خردل کاری سرو می کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان