مواد لازم:
ماکارونی فتوچینی: 300 گرم
کره: 100 گرم
قارچ باریک خرد شده: 3 عدد
پودر آویشن: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
خامه: 350 گرم
سس سفید: 2 قاشق غذاخوری
گوشت: 200 گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
طرز تهیه:
1) پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم، سپس گوشت را به صورت مستطیلهای باریک خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و تف دادن را ادامه میدهیم، سپس با اضافه کردن 2 لیوان آب مواد را به مدت یکساعت میپزیم.
2) قارچ را جداگانه با کره سرخ کرده و کنار میگذاریم.
3) محتوای بسته فتوچینی را بدون شکستن رشتهها بمدت 15 دقیقه میجوشانیم و بعد آن را آبکش میکنیم.
در انتها گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و برای یک دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم و بعد به فتوچینی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد در دیس میریزیم و با مقداری جعفری خرد شده تزیین میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان