پاستای گیاهی قارچ

در میان غذاهایی که ما ایرانیان عموما عنوان ماکارونی را به آنها داده‌ایم و به کار می‌بریم، پاستا چند زمانی است که طرفدارانی پیدا کرده. طرز تهیه پاستای قارچ را از این نوع غذاها در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۵۹۰۸۲۸

مواد لازم (برای ۲ نفر)

    پاستا فرمی: ۲۵۰ گرم
    قارچ ورقه شده: ۲ لیوان
    فلفل دلمه سبز یا رنگی: ۱ عدد متوسط و خلالی شده
    کره: ۲۵ گرم
    سس سفید: ۱ پیمانه با غلظت متوسط
    نمک و فلفل: به مقدار لازم
    پاپریکا : به مقدار لازم
    جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا در صورت تمایل: به مقدار لازم

طرز تهیه

* کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد. قارچهای ورقه شده را بیافزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.

* پاستا را طبق دستور برچسب روی بسته آن پخته و آبکشی کنید.

* مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیافزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بکدست وگرم شوند.

* پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید و پس از آماده شدن، بر سر میز یاسفره غذا بیاورید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها