طرز تهیه «ماشاب»؛ آش محلی قم

سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگینند که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است. انواع آش هم جزو همین عوامل رنگین کردن سفره‌های ایرانی است. آش انواع بسیار زیاد و متنوعی دارد که ماشاب یکی از آنهاست. طرز تهیه این پیش غذای محلی استان قم را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۶۱۰۵۷۶


مواد لازم:

ماش یک و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه
سیب‌زمینی نگینی خردشده یک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه
عدس یک پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده 200 گرم
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب گوشت ، کشک و نعنا به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه کنید.
کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی،آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (وقتی پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.
>> لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها