طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس آرد را در آن تفت میدهیم و بعد مغز گردوها را میریزیم. پس از کمی سرخ شدن نعناع داغ را به همراه 4 لیوان آب در مواد میریزیم و میگذاریم بجوشد تا جا بیفتد.
پس از گذشت 15 دقیقه جعفریهای خرد شده را در مواد میریزیم و نمک و ادویه را افزایش میدهیم. کمی قبل از مصرف کردن تخممرغها را درسته در اشکنه میریزیم و کمی صبر میکنیم تا بپزند. در آخر ماست را با قاشق به هم میزنیم و در غذا میریزیم و قبل از قل زدن از روی گاز برمی داریم. اشکنه ما آماده است و با ترید نان خشک خیلی میچسبد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم