مواد لازم:
سینه مرغ ۴ قطعه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
محلول زعفران به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
پودر نان خشک (آرد سوخاری) ۱ الی یک و نیم پیمانه
مواد لازم برای سالاد انبه:
انبه ۱ عدد
گوجه فرنگی (حبهای خرد شده) ۲ عدد
پیاز یا پیازچه (نگینی خرد شده) ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون و آب لیموترش تازه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به قطعات منظم برش دهید. تخممرغ را به همراه نمک، زردچوبه و محلول زعفران به کمک همزن دستی یا چنگال بزنید. روغن مایع را در تابه بریزید و آن را با حرارت کم گرم کنید. آنگاه به ترتیب قطعات سینه یا فیله مرغ را با مقداری نمک آغشته نموده، در پودر نان خشک یا آرد سوخاری غلتانده، در تخم مرغ زده شده فرو برده مجدداً در پودر نان خشک غلتانده و در نهایت آن را در تابه در بسته به همراه روغن داغ، سرخ کنید.
طرز تهیه سالاد انبه:
انبه را از وسط به دو نیم تقسیم نمایید (ازطول) سپس هسته را جدا و روی سطح آن شیارهایی شطرنجی ایجاد نمایید، سپس گوشت میوه را از پوست جدا کرده و آن را با سایر مواد مخلوط نمایید.
در نهایت سینه مرغ سرخ شده را به شکل اریپ برش داده و روی بستری از کاهو یا کلم برگ یا پوره سیبزمینی قرار دهید و آن را با سالاد انبه پوشش داده سپس سرو نمایید.
۱- در صورت تمایل میتوان فیله مرغ را جایگزین سینه مرغ نمود.
۲- میتوان سینه مرغ را با ادویههای دلخواه دیگری مزه دار نمود.
۳- قطعات مرغ را حتماً در تابه در بسته سرخ کنید تا کاملاً مغز پخت و آبدار شود. طبخ این غذا بر روی حرارت کم، حداکثر ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد.